Over mij

Mijn naam is Dania Westerbeek. In juni 2015 ben ik begonnen als pedicure in de praktijk aan de Borderwijklaan. Verder ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste en assistent-drogiste bij de DA drogisterij in Zuidhorn.

Dania Westerbeek

En verder: Uiterlijke verzorging is altijd al een grote passie van me geweest. Van jongs af aan ben ik er veel mee bezig. Na de middelbare school in Steenwijk ben ik daarom opleidingen tot kapster, schoonheidsspecialiste en visagiste gaan volgen in Zwolle.

Hierna heb ik bij verschillende kappersbedrijven, schoonheidssalons en drogisterijen gewerkt in zowel het noorden als westen des lands, waar ik ook een paar jaar heb gewoond. Daarnaast ben ik landelijk als freelance visagiste actief geweest. Ik heb aan vele fotoshoots en tv-commercials meegewerkt en bij een groot aantal bruiloften het haar en de make-up verzorgd.

In 2007 ben ik weer in Groningen gaan wonen en sinds 2008 werk ik met veel plezier als schoonheidsspecialiste en assistent-drogiste bij DA Drogisterij Waalkens in Zuidhorn.

In 2014 vond ik het tijd om iets nieuws te leren en ben ik begonnen aan de opleiding pedicure. Deze opleiding heb ik afgerond en het diploma behaald! Sinds juni 2015 heb ik een eigen praktijk in de Groningse wijk De Wijert, in het gebouw van Skinpoint. Daarnaast kom ik als ambulant pedicure bij de mensen thuis voor een behandeling op maat. Afspraak maken? U kunt mij bereiken op telefoonnummer 06 27 27 23 76.

screenshot_20170102-171525_1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s