Over mij

Mijn naam is Dania Westerbeek. Sinds september j.l ben ik begonnen als pedicure en schoonheidsspecialiste in Nijenstede.

Dania Westerbeek

En verder: Uiterlijke verzorging is altijd al een grote passie van me geweest. Van jongs af aan ben ik er veel mee bezig. Na de middelbare school in Steenwijk ben ik daarom opleidingen tot kapster, schoonheidsspecialiste en visagiste gaan volgen in Zwolle.

Hierna heb ik bij verschillende kappersbedrijven, schoonheidssalons en drogisterijen gewerkt in zowel het noorden als westen des lands, waar ik ook een paar jaar heb gewoond. Daarnaast ben ik landelijk als freelance visagiste actief geweest. Ik heb aan vele fotoshoots en tv-commercials meegewerkt en bij een groot aantal bruiloften het haar en de make-up verzorgd.

In 2007 ben ik in Groningen gaan wonen heb ik met veel plezier als schoonheidsspecialiste en assistent-drogiste bij DA Drogisterij Waalkens in Zuidhorn gewerkt.

In 2014 vond ik het tijd om iets nieuws te leren en ben ik begonnen aan de opleiding pedicure. Deze opleiding heb ik afgerond en het diploma behaald! In 2015 ben ik gestart met mij eigen pedicure praktijk.

Sinds oktober 2020 ben ik weer terug in Steenwijk en heb op maandag en woensdag mijn eigen dagen bij Miranda’s beautysalon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s